Termeni de utilizare

Prin utilizarea acestui site web, acceptați, fără limitare, următorii Termeni de utilizare. Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții înainte de a utiliza acest site web. Acești Termeni și Condiții pot fi modificați în orice moment prin actualizarea acestei postări. În consecință, astfel de modificări vor fi obligatorii pentru dvs. și ar trebui să vizitați periodic această pagină pentru a revizui Condițiile de utilizare actuale aplicabile pentru dvs.

Informațiile furnizate de talmacireaviselor.com („Website”) sunt de natură generală și nu constituie sfaturi profesionale. Oferim conținutul acestor Servicii ca un serviciu. Toate informațiile sunt furnizate „ca atare”, fără garanții de niciun fel, indiferent dacă sunt exprese, implicite sau statutare. Această declinare a răspunderii include, dar nu se limitează la, toate garanțiile de vandabilitate, potrivire pentru un anumit scop și neîncălcare. În timp ce ne străduim să oferim informații exacte, nu facem nicio declarație, promisiune sau garanție cu privire la acuratețea sau caracterul complet al informațiilor furnizate de talmacireaviselor.com. Informațiile furnizate de talmacireaviselor.com pot fi modificate, corectate sau modificate în orice moment, fără notificare. talmacireaviselor.com nu este responsabil pentru informațiile generale furnizate pe site-ul lor.

Informațiile și informațiile de pe site au doar scop informativ. Vizitatorii folosesc conținutul talmacireaviselor.com exclusiv pe propriul risc. Acest site nu este responsabil pentru acuratețea, adecvarea sau utilitatea oricăror informații postate sau puse la dispoziție pe site. În niciun caz talmacireaviselor.com nu va fi răspunzător față de terți pentru daune legate de utilizarea sau indisponibilitatea Conținutului din cauza contractului, a delictului sau a unei alte teorii legale.

talmacireaviselor.com nu poate și nu trebuie să conțină informații despre o boală, un diagnostic sau un tratament. Nu toate informațiile despre situația dumneavoastră personală sunt disponibile. Conținutul nu este diagnostic și nu înlocuiește o vizită la medic.

talmacireaviselor.com oferă informații pe acest site numai în scopuri de educație a consumatorilor. talmacireaviselor.com nu este producătorul sau vânzătorul niciunuia dintre produsele descrise pe acest site. talmacireaviselor.com nu susține niciun produs, servicii, furnizori sau vânzători menționate în articole sau reclame conexe. talmacireaviselor.com nu garantează că descrierile produselor sau alt conținut al site-ului sunt exacte, complete, de încredere, actuale sau fără erori.

Prin utilizarea acestor Servicii, sunteți de acord că utilizarea acestora este pe propriul risc, inclusiv responsabilitatea pentru costurile asociate cu întreținerea sau repararea necesară a echipamentelor utilizate în legătură cu aceste Servicii.

Serviciul nostru vă permite să postați, să legați, să stocați, să partajați și să puneți la dispoziție anumite informații, texte, grafice, videoclipuri sau alte materiale („Conținut”). Sunteți responsabil pentru conținutul pe care îl postați pe sau prin intermediul Serviciului, inclusiv pentru legalitatea, acuratețea și caracterul adecvat al acestuia.

Postând Conținut pe sau prin intermediul Serviciului, declarați și garantați că (i) sunteți (i) proprietarul și/sau aveți dreptul de a utiliza Conținutul și ne acordați drepturile și licențele menționate mai jos; Termenii și (ii) postarea de conținut pe sau prin intermediul Serviciului nu încalcă confidențialitatea, publicitatea, drepturile de autor, contractul sau alte drepturi ale vreunei persoane sau entități. Ne rezervăm dreptul de a închide orice cont care încalcă drepturile de autor.

Vă rezervați toate drepturile asupra oricărui Conținut pe care îl postați, transmiteți sau afișați pe sau prin intermediul Serviciului și sunteți responsabil pentru protejarea acestor drepturi. Nu suntem responsabili pentru niciun conținut postat de dvs. sau de terți pe sau prin intermediul Serviciului. Cu toate acestea, prin trimiterea Conținutului prin Serviciu, ne acordați dreptul și permisiunea de a folosi, modifica, executa public, afișa public, reproduce și distribui un astfel de conținut pe și prin intermediul Serviciului. Sunteți de acord că licența acordată nouă include și dreptul de a vă partaja conținutul cu alți utilizatori ai serviciului care vă pot folosi conținutul în conformitate cu acești termeni.

În schimbul accesului dvs. parțial la Serviciile noastre și al utilizării Conținutului, sunteți de acord că talmacireaviselor.com nu va fi răspunzător față de dvs. pentru nicio decizie, acțiuni sau omisiuni făcute de dvs. în legătură cu orice Conținut. Dacă nu sunteți mulțumit de Serviciile noastre sau de conținutul acestora (inclusiv acești Termeni de utilizare), singurul și exclusiv remediu este să nu mai utilizați Serviciile noastre.

Dacă aveți întrebări despre acești Termeni de utilizare, vă rugăm să ne contactați.